9:00am
Default-user-thumb
Vinyasa Flow M/V
1 hour and 15 minutes with Jasmine Blue
10:30am
Default-user-thumb
Hatha & Yoga Nidra G (B)
1 hour and 15 minutes with Cedar Sorensen
Hatha & Yoga Nidra Gentle/ Beginner Appropriate
5:00pm
Default-user-thumb
Vinyasa Flow M/V
1 hour and 15 minutes with Jonni-Lyn Friel
6:30pm
Default-user-thumb
Hatha G/M (B)
1 hour with Kelly Yaskiw
Hatha Gentle / Moderate / Beginner Appropriate
7:45pm
Default-user-thumb
Restorative & Yoga Nidra G (B)
1 hour and 15 minutes with Kelly Yaskiw
Restorative Gentle/ Beginner Appropriate
9:00AM
Default-user-thumb
Yin Yoga G (B)
1 hour and 15 minutes with Jenafor Ryane
Yin Yoga: Gentle / Beginner Appropriate
10:30am
Default-user-thumb
Hatha G/M (B)
1 hour and 15 minutes with Jenafor Ryane
Gentle / Moderate / Beginner Appropraite
12:00pm
Default-user-thumb
Community Hatha G (B)
1 hour with Michael Ayotte
Community Hatha / Gentle / Beginner Appropriate
5:15pm
Default-user-thumb
Classical Hatha Yoga G/M
1 hour with Sarada Dhupati
This class is for anyone interested in learning Classical Hatha Yoga. You will be guided through traditional practices that express the eight limbs of yoga, as taught by Patanjali, in the Yoga Sutras. Classes will include a combination of asana (postures), pranayama (breath-work), chanting and meditation. The class is aimed to help you to cultivate a stable foundation to your practice and to unlock the energy within you. Experience the eight fold path and learn to practice yoga as a way of life, on and off the mat
6:30pm
Default-user-thumb
Hour of power M/V
1 hour with Tina Lyons
Hour of Power: This sweaty and sweet class combines Vinyasa Yoga (linking movement with breath) and Power Yoga focusing on a strong flow practice with emphasis on cardio, core and strength. Hour of Power is a powerful, energetic yoga practice designed for the intermediate and advanced yogi. This practice is a vigorous, sweat-tastic class designed to challenge the body, still the mind and elevate the spirit - a great sleep afterwards is almost always guaranteed.
9:00am
Default-user-thumb
Hatha Flow M
1 hour and 15 minutes with Jonni-Lyn Friel
Hatha Flow Moderate
10:30am
Default-user-thumb
Gentle Yoga G (B)
1 hour and 15 minutes with Jonni-Lyn Friel
Gentle Yoga Beginner friendly
4:00pm
Default-user-thumb
Yin Yoga G (B)
1 hour and 15 minutes with Jenafor Ryane
5:30PM
Default-user-thumb
Vinyasa Flow M/V
1 hour with Jonathan Boyd
Vinyasa Flow Moderate/Vigorous
6:45pm
Subtle Body weekend intensive
2 hours and 15 minutes
6:30am
Subtle Body weekend intensive
2 hours
9:00am
Default-user-thumb
Vinyasa Flow M/V
1 hour and 15 minutes with Kenzie Wakefield
Vinyasa Flow Moderate / Vigorous
10:30am
Default-user-thumb
Hatha Flow M
1 hour and 15 minutes with Ashley Pungente
Moderate
12:00pm
Subtle Body weekend intensive
6 hours
4:30PM
Default-user-thumb
Restorative G (B)
1 hour and 30 minutes with Cedar Sorensen
Restorative Gentle/ Beginner Appropriate
8:00am
Subtle Body weekend intensive
4 hours
9:00am
Default-user-thumb
Vinyasa Flow M/V
1 hour and 15 minutes with Tina Lyons
Vinyasa Flow Moderate / Vigorous
10:30am
Default-user-thumb
Yin Yoga G (B)
1 hour and 30 minutes with Nyk Danu
Yin Yoga: Gentle / Beginner Appropriate
12:30pm
Default-user-thumb
Hatha Flow M (B)
1 hour with Jonathan Boyd
Hatha Flow M(B)
4:30pm
Default-user-thumb
Yang into Yin
1 hour and 30 minutes with Meagan Welch
9:00am
Default-user-thumb
Vinyasa Flow M/V
1 hour and 15 minutes with Kali Whyte
Vinyasa Flow M/V
10:30am
Default-user-thumb
Hatha G/M (B)
1 hour and 15 minutes with Cedar Sorensen
Hatha Gentle/Moderate/Beginner Appropriate
5:00pm
Default-user-thumb
Pilates Fusion M
1 hour and 15 minutes with Janet Wallden
Pilates & Yoga
6:30pm
Default-user-thumb
Hatha G/M (B)
1 hour with Ashley Pungente
Hatha Gentle/Moderate / Beginner Appropriate
7:45PM
Default-user-thumb
Yin Yoga G (B)
1 hour and 15 minutes with Ashley Pungente
Yin Yoga: Gentle / Beginner Appropriate
9:00am
Default-user-thumb
Hatha Flow M
1 hour and 15 minutes with Jonni-Lyn Friel
Hatha Flow Moderate
10:30am
Default-user-thumb
Hatha G/M (B)
1 hour and 15 minutes with Dalia Yanai
Gentle / Moderate / Beginner appropriate
12:00pm
Default-user-thumb
Community Hatha G (B)
1 hour with Tamara Dawn
Community Hatha / Gentle / Beginner Appropriate
5:15pm
Default-user-thumb
Vinyasa Flow M/V
1 hour with Jasmine Blue
6:30pm
Default-user-thumb
Yang into Yin G/M (B)
1 hour with Ashley Pungente
7:45pm
Default-user-thumb
Yoga for Anxiety * pre-registered series
1 hour and 15 minutes with Sarah Kinsley